Prodám Fitness Skateboard

29.12.2022

Prodám zcela nový, nikdy nepoužívaný posilovací stroj Wonder Core Slide Fit. Původní cena 3800,- Kč. V původním balení se vším všudy. Nechce se vám chodit do posilovny, ale chcete zůstat fit? S Wonder Core Slide Fit přenesete posilovnu do svého domova. S tímto revolučním fitness zařízením snadno procvičíte celé tělo! Procvičíte například ramena, boky, břicho, hýždě, ruce a nohy. Dělejte výpady, kliky nebo prkna, možnosti jsou nekonečné!
Uživatelsky přívětivé fitness zařízení
Krása Wonder Core Slide Fit spočívá v tom, že se velmi snadno používá, protože se zařízení automaticky vrátí do původní polohy. Fitness zařízení vás podporuje v pohybech, které děláte. Zařízení můžete také použít jako odporový trenažér, aby byl váš trénink náročnější. Sklopná madla vám umožní cíleně procvičovat horní část těla. Navíc se nemusíte bát, že by se zařízení převrhlo. Bezpečná a stabilní čtyřkolová konstrukce zabrání převrácení. To vše dělá fitness zařízení mimořádně vhodné pro použití jak začátečníky, tak pokročilými uživateli.
Odporové zařízení, které podporuje a vyzývá
Tajemstvím Slide Fit je patentovaný systém duálního odporu, nikde nic takového není. Posilovací zařízení má tři úrovně odolnosti. Použijte jej v režimu tělesné hmotnosti bez pomoci, nebo jen zařaďte jeden rychlostní stupeň pro 3 kg odporu, nebo oba rychlostní stupně a získejte 6 kg odporu. Proměnlivý odpor posouvá vaše svaly a pružinový mechanismus zajišťuje snadné posunutí zařízení zpět. Díky tomu je snazší udělat více opakování a spálit více kalorií.
S Wonder Core Slide Fit můžete získat zábavný a efektivní trénink celého těla. A to vše v pohodlí vašeho domova!
Barva Zelený
Výrobce Wonder Core
Při rychlém jednání SLEVA!

Cena: 1800,- Kč | Kladno | Posilovací stroje |  | tel. +420777175666 | editovat
Fitness Skateboard
Fitness Skateboard
Fitness Skateboard