Prodám BUTTERFLY / DELT DECK Grün Sport

27.1.2022

Prodám
Kombinovaný stroj BUTTERFLY / DELT DECK zaměřený na rozvoj prsních i zádových svalů je ideálním řešením pro menší posilovny, protože kombinuje dva stroje na jednom cvičícím stanovišti.

Butterfly procvičuje do hloubky velký prsní sval (pectoralis major), malý prsní sval (pectoralis minor) a vnitřní sval pažní (coracobrachialis). Přesně vedená dráha pohybu zajišťuje správné technické provedení cviku. Široké rozpětí paží při cvičení zajišťuje maximální procvičení a protažení svalů.

Delt deck je zaměřený na zadní část deltového svalu a dále na trapéz, sval rombický, střední část deltového svalu, sval podhřebenový a malý a velký oblý sval. Jedná se o stroj se širokým záběrem cviků na zadní ramena navíc s možností procvičit jednou či druhou paži zvlášť. Při cvičení každou paží zvlášť je méně zapojený trapéz.

Optimální polohu při cvičení lze nastavit pomocí polohovatelné sedačky. K pohodlnější výchozí pozici při cvičení slouží pohyblivá páka dopomoci. Rozsah cvičení určuje nastavení otočných madel.
( peck deck, motýlek, grunsport )

Cena: 45000,- Kč | Plzeňský kraj | Posilovací stroje |  | tel. 607605568 | editovat
BUTTERFLY / DELT DECK Grün Sport
BUTTERFLY / DELT DECK Grün Sport