Prodám Běžecký pás Horizonfitness Adventure 1

18.9.2021

Prodám běžecký pás. Stáří dva roky, ale využitý úplně minimálně.Top stav. Nutný vlastní odvoz i snesení z druhého patra.
PC 28000,-Kč.

Horizon Fitness přináší svým zákazníkům vynikající výkon a spolehlivost. Cílem je nabídnout zákazníkům inovativní výrobky s nejmodernější technologií za přijatelnou cenu. Všechny produkty jsou vyvíjeny specializovaným týmem v Anglii. Ať už jste začátečník nebo pokročilý sportovec, Horizon Fitness je značka přesně pro Vás!

Běžecký trenažér Adventure 1 nabízí 10 základních programů. Kvalitní výbava tohoto trenažéru obsahuje digitálně řízený motor s trvalým výkonem a elektronické nastavení sklonu 0-10%. Tento model lze automaticky sklápět.

Adventure 1 běžící pás také nabízí:


drivesystem
POHONNÁ JEDNOTKA
Díky zcela nové pohonné jednotce pásu už nikdy nebudete pociťovat zpožďování pásu ani jeho nerovnoměrný chod. Digitální pohonný systém kalibruje chod pásu v průběhu běhu díky senzorům zabudovaným v desce. Nízko otáčkový chod motoru navíc zajišťuje jeho tichou práci a zabraňuje přehřívání, což prodlužuje životnost celého výrobku.





drivesystem
KOMFORT&ZDRAVÍ
VCS (Variable Cushioning System) a Flextech technologie jsou ideální podporou a také komfortním odpružením celého trenažéru.



drivesystem
SNADNÉ SKLÁPĚNÍ
Náš hydraulický systém jedním stisknutím sklopí desku pásu za Vás. Pře tréninkem tiše, rychle a jednoduše sklopí desku pásu a po jeho skončení zase za Vás desku zvedne zpět.




drivesystem
MÓD ŠETŘENÍ ENERGIE
Šetřete elektřinu díky Energy Saver vylepšení. Pokud trenažér není používán déle jak 15 min, konzole detekuje Vaši nepřítomnost a trenažér se uchýlí do spánkového režimu.




drivesystem
AUDIO
Zabudované reprudoktory a jacky Vám umožňuje přehrávat Vaše oblíbené skladby z Vašeho telefonu nebo MP3 přehrávače.




TRADICE HORIZONFITNESS - OD ROKU 2002 V ČESKU!
Domafit fitness s.r.o. dováží výrobky HORIZONFITNESS již od roku 2002 z Německa od generálního dodavatele pro Evropu. Firma JOHNSON G.m.b.H. garantuje jak vysokou kvalitu všech produktů vyžadovanou německým trhem,
tak i rychlou dostupnost náhradních dílů. JOHNSON FITNESS je světovým výrobcem fitness vybavení a celý koncern patří mezi TOP 3 značky na světě.

Horizon Fitness je členem skupiny Johnson Corporation, světové značky na trhu s fitness produkty. Smysl pro detail a profesionalita celého týmu se odráží ve všech oblastech výroby. Toto tvrzení dokládají nejen certifikáty ISO 9001, ISO 14001 a USA FDA, ale také japonský certifikát SG, který se uděluje za špičkovou kontrolu kvality.
Horizon Fitness se snaží neustále vyvíjet a zlepšovat své produkty, aby mohl nabídnout zákazníkům vždy to nejlepší pro jejich trénink. V současnosti jsou držitelem více než 50 patentů a 300 technologických vylepšení v oblasti elektroniky, biomechaniky, ergonometrie a designu.



Technická dataVideoAlternativní produkty
COMPUTER:

✔ 10 tréninkových programů (zahrnuje klasické - rychlý start a intervalové tréninky, dále vzdálenostní, trénink vhodný pro hubnutí a trénink s hlídáním tepové frekvence uživatele)
✔ uživatel si může vytvořit jeden program dle vlastní potřeby

ZOBRAZENÍ TRÉNINKOVÝCH HODNOT:

✔ vzdálenost
✔ čas
✔ rychlost
✔ náklon
✔ spálené kalorie
✔ měření pulsu
✔ profil trati

Běžecký motorový trenažér má velmi stabilní rám se silnými hliníkovými bočními profily, což umožňuje používání trenažéru i osobami s vyšší váhou (max.125kg). Při běhu jsou nárazy na nášlapnou desku tlumeny skvělým odpružením VCS (Variable Cushion System), takže toto zařízení velmi šetří Vaše klouby.
Firma HORIZONFITNESS díky použitým kvalitním materiálům a komponentům zaručuje dlouhou životnost a také nadstandardní garanci svých výrobků:

Garance na motor a rám: 10 let
Elektronika a jiné komponenty: 2 roky

Právě tyto garance dělají z běžeckých trenažérů značky HORIZONFITNESS Vašeho partnera pro běh na dlouhou trať!

✔ Programy: 10
✔ Konzole: LED display
✔ Měření: čas, vzdálenost, kalorie, rychlost, klesání, stoupání, srdeční frekvence
✔ Puls: úchyty, ruční puls a Polar Chip přijímač
✔ Rychlost: 0,8 až 18 km / h
✔ Sklon: 0 - 10%
✔ Běžecká plocha: 140 x 51 cm
✔ Tlumení: VCS + Flextech
✔ Nosnost: 125 kg
✔ Motor: 1,75 CHP Digital Drive
✔ Běžící pás: 1.4 mm
✔ Rám: stříbrná / šedá barva z těžké oceli

✔ Rozměry (D x Š x V cm): 182 x 89 x 138
✔ Rozměry složeného přístroje (D x Š x H cm): 114 x 89 x 155
✔ Hmotnost produktu: 81 kg
✔ Splňuje normy EN 20957-1 a EN 957-6, zatřídění dle normy EN 20957-1 do skupiny HB

DOMAFIT FITNESS, s.r.o. – dovozce pro ČR a SR

Délka: 182 cm
Šířka: 89 cm
Výška: 138 cm
Váha: 81 kg
Nosnost: 125 kg
Programy: Ano
Programy HRT: Ano
Programy - vlastní nastavení: ano
Podsvícení displeje: Ano
Měření pulsu v madlech: Ano
Rozměr čisté běžecké plochy: 140x51 cm
Tloušťka pásu: 1,4 mm
Rozměr po sklopení D x Š x V: 114x89x155 cm
Náklon: 10 °
Kompatibilní s měřiči pulsu POLAR: Ano

Cena: 20000,- Kč | Královéhradecký kraj | Běžecké pásy, steppery |  | tel. 702942797 | editovat
Běžecký pás Horizonfitness Adventure 1