Prodám TRX originál

27.3.2020

Prodám Závěsný systém TRX® HOME GYM (HOME KIT). Jedná se o propracovaný cvičební systém pro zdravé a intenzivní procvičení celého těla se zapojením stabilizačního svalstva. TRX® HOME Gym je přizpůsoben pro domácí využití (pro jednotlivce).

Jako hlavní odpor používáte váhu vlastního těla a různými variacemi/polohami při cvicích regulujete obtížnost cvičení. Efektivní produkt pro Váš funkční trénink kdekoliv.

Jedná se o originální produkt TRX® z oficiální české distribuce !

TRX lze zavěsit kamkoliv. Za konstrukci ve Vaší posilovně, na fotbalovou branku či za větev ve Vašem parku nebo dokonce za dveře ve Vašem bytě. S TRX můžete provádět nekonečné množství cviků, kdy jedinou intenzitou je úhel Vašeho těla oproti závěsnému bodu a Vaše tělesná hmotnost. TRX lze využít pro Váš trénink v posilovně nebo zabalit s sebou na cestu či výlet. Po celou dobu cvičení na TRX je vždy cvičeno pouze s váhou vlastního těla a to ve všech třech rovinách pohybu, což je nejoptimálnější pro komplexní uplatnění pravidel funkčního tréninku. Intenzitu lze však také zvýšit či snížit změnou postoje cvičence oproti závěsnému bodu.

https://eshop.3dfitness.cz/cz/zavesny-system-trx-home-gym-originalni-produkt-trx-p6297/?cid=1429

PC 6 499 Kč, nyní za 1 499 Kč

Ústecký kraj | Fitness, gymnastika |  | tel. 723505800 | editovat
TRX originál