Prodám Stepper bh fitness sk2500 smart

2.12.2019

Stepper BH Fitness SK2500 SMART je profesionálním stepperem, který můžete mít se dvěma rozdílnými displeji. Buď se standardním displejem s mnoha programy a nebo s chytrým dotykovým displejem, který je označen SK2500 SMART. Stepper SK2500 SMART je vybaven skvělým systémem SMART FOCUS, což znamená mnoho možností jako např.: komunikace, řízení a vyhodnocení tréninku mezi cvičencem a trenérem na dálku, prohlížení YOUTUBE během tréninku, televice, hudba, zábava. Provozovatel může informovat během tréninku o akcích, systém mu pomáhá sledovat vytíženost jednotlivých strojů atd. Kontruktéři věnovali velkou pozornost ergonomickému sladění správné polohy cvičence při cvičení. Tento eliptical můžete dostat také v levnější variantě bez SMART FOCUS systému. Kromě výše uvedených předností systému SMART je rozdíl mezi modelem s LED potítačem a SMART počítačem, Smart počítač potřebuje pro svůj provoz připojení k síti a LED má samonapájecí systém a může být umístěn kdekoli bez dosahu proudu. Po technické stránce jsou prakticky schodné.Jedná se o tichý a spolehlivý stroj, který umí kontrolovat váhu cvičence a podle toho reagovat programem. Jedná se o systém SCT konstantní kadence a ve zlomku vteřiny upraví parametry cvičebního programu v souladu s váhou cvičence a jednotlivým programem. Stepper je vybaven samonapájecím systémem, ale Smart Focus počítač vyžaduje trvalé připojení k síti.

SMART FOCUS systém:
FITFEEL TM technologie s nejrychlejší dotykovou obrazovkou, jednoduchým rozhraní. Umožňuje uživatelům přístup na internet, ke vzdělávacím programům, sledování televize, poslouchání hudby a používání mnoha aplikací.
Volba mezi světovými jazyky (ne česky).
Maximální vizuální zážitek s 16" Full HQ dotykovým monitorem.
SMART FOCUS je kompatibilní s chytrými telefony a tablety.
Umožňuje komunikaci s trenérem na dálku, motivace trenéra, vyhodnocení treninku, záznam tréninku..
SMART FOCUS sleduje a zaznamenává vytíženost jednotlivých strojů a tím pomáhá při jejich údržbě.
SMART FOCUS zlepšuje image Vaší firmy, vytvořte si úvodní stránku s Vaším logem, informujte zákazníka o akcích, které plánujete. Máte k dispozici databasi registrovaných zákazníků
Propojení a ukládání tréninků, informace na sociálních sítí..
SMART FOCUS obsahuje všechny tréninky, které jsou na trhu k dispozici.
Plná konektivita.
Vlastnosti:
Elektronický brzdný systém s generátorem zajišťující samonapájení stroje a to i v době kdy chcete pracovat s počítačem a zrovna necvičíte.

Na dopravě a montáži se lze domluvit. Vše mohu zajistit. Jsem z Kolína.

Cena: 132990,- Kč | Kolín | Rotopedy |  | tel. 739767387 | editovat
Stepper bh fitness sk2500 smart