Prodám magnetický rotoped Kettler Paso 107

19.11.2019

Specifikace Kettler Paso 107
Popis produktu

Rotopedy a trenažéry magnetický rotoped KETTLER Paso 107 (doprava viz. specifikace)

Rotoped KETTLER PASO 107 v moderním zlatočerném designu je vybaven magnetickým brzdným systémem a spoustou praktických prvků, díky nimž se trenažér dokonale přizpůsobí potřebám trénujícího. Sedlo s rychlým výškovým posuvem, dlaňové senzory pro snímání pulsu, nastavitelný sklon ergonomických řidítek, to vše předurčuje tento cenově dostupný rotoped pro plnohodnotný domácí trénink.

Pro koho je rotoped vhodný:

Magnetický rotoped KETTLER PASO 107 vychází z nových poznatků a technologií na trhu aerobních fitness trenažérů při zachování příznivého poměru cena/výkon, což z něj činí dostupný nástroj pro domácí trénink všech věkových generací. Díky velmi jednoduché nastavitelnosti (sedla, pedálů, sklonu řidítek) je trenažér vhodný pro široké spektrum uživatelů. Snadnou a pohodlnou obsluhu ocení jak starší lidé, kteří se chtějí nenásilným tréninkem udržovat v kondici, tak lidé se sníženou pohyblivostí, kteří se potřebují pozvolna rehabilitovat například po úrazu.

Speciální funkce rotopedu KETTLER PASO 107:

Kompaktní a multifunkční design. Trenažér KETTLER PASO 107 tak zastává funkci nejen užitečného nástroje k získání kondice, ale zároveň je i působivým doplňkem moderního interiéru.

Propracovaná ergonomie a nastavitelnost. Trenažér disponuje jedinečnými prvky, které umožňují maximální přizpůsobení potřebám trénujícího: rychlá úprava výšky i polohy sedla, variabilní sklon řidítek, samonastavovací řeménkové pedály a ideální ergonomie při provádění cviku.

Další parametry rotopedu KETTLER PASO 107: tréninkový počítač, přehledný LCD displej měří čas, rychlost, tréninkovou vzdálenost, puls, frekvenci šlapání a spotřebu energie akustický varovný signál při překročení horní hranice pulsu vyhodnocení vydýchávacího pulsu včetně stanovení kondiční známky 1-6 magnetický brzdný systém s tichým chodem plynulá regulace brzdného odporu závisle na otáčkách rozsah zátěže v rozmezí 1-8 stupňů si lze manuálně nastavit tichý převodový systém, šlapací střed je osazen průmyslovými ložisky SKF energie vynaložená na šlapání se převádí do setrvačníku pomocí plochého průmyslového řemene s podélným drážkováním setrvačník o hmotnosti 6 kg je kalibrován proti kmitu, poměr otáček střed/setrvačník je 1:7

Vybavení trenažéru.

Pohodlné sedlo s možností rychlého výškového posuvu, polohovatelná ergonomická řidítka, samonastavovací řeménkové pedály, kolečka pro manipulaci (umístěná vpředu), mechanismus vyrovnávání nerovností podlahy (vzadu).

Elektronické měření pulsu. Prostřednictvím dlaňových senzorů (součástí).

Napájení trenažéru. Tužkové baterie (2 × AA - 1,5 V).

Minimální nároky na prostor. Rozměry po sestavení (d × š × v): 90 × 60 × 136 cm.

Trénink na rotopedu - posilované partie a vliv na zdraví dolní polovina těla: stehna, lýtka

Jízda na rotopedu příznivě ovlivňuje kardiovaskulární systém, zvyšuje kapacitu plic a celkovou vytrvalost. Tento typ tréninku umožňuje především komplexní posilování všech svalových partií dolních končetin, a je tak vhodný nejen pro udržování kondice, spalování tuků a prevenci zdravotních komplikací, ale díky své nenáročné obsluze a manipulaci je ideální také při rekonvalescenci po úrazu, srdečních příhodách nebo kloubních potížích.

Použité technologie magnetický brzdný systém dlaňové senzory pro měření tepu

Servis a záruky

Rotoped KETTLER PASO 107, navržen v Německu ve spolupráci s Institute of Sports Science v Dortmundu a Heart-Clinic v Bad Oeyhausenu, je zárukou spolehlivého provozu a kvality provedení všech součástí trenažéru. Na veškerý fitness sortiment KETTLER garantujeme nadstandardní záruční lhůtu 36 měsíců, po kterou provádíme servis bezplatně přímo u zákazníka. Jednotlivé komponenty produktu mají své unikátní identifikační číslo (viz montážní návod) a výrobce garantuje dostupnost všech náhradních dílů ještě 10 let po ukončení výroby daného produktu. Servis zajišťujeme samozřejmě také po uplynutí záruční doby. Nadstandardními zárukami a prvotřídním záručním i pozáručním servisem vám chce KETTLER trvale zajistit plnohodnotný a bezstarostný trénink.

Kvalita značky KETTLER 3 roky záruka, značkový servis u zákazníka

DIN EN 957-1/5, třída HB, bezpečnostní volnoběh testováno podle přísných bezpečnostních norem TÜV ohodnoceno prestižním certifikátem jakosti GS

Cena: 3400,- Kč | Plzeňský kraj | Rotopedy |  | tel. 777350703 | editovat
magnetický rotoped Kettler Paso 107
magnetický rotoped Kettler Paso 107
magnetický rotoped Kettler Paso 107