Prodám Prodej zavedeného prémiového fitness centra v Praze

21.10.2019

Společnost Trade Space s.r.o. veřejně nabízí přenechání špičkově vybaveného velmi oblíbeného a klienty skvěle hodnoceného fitcentra a solária "Fitness Klánovice", které se nachází na hlavní ulici v Praze 9 - Klánovicích.

Fitness Klánovice je vybaveno náčiním americké značky ROGUE FITNESS (nejkvalitnější ameriké cross-fit vybavení), kardio zóna vybavena běhacími pásy LifeFitness řady Engage, veslařskými a lyžařským trenažérem Concept2.

Na celkové ploše přes 500m2 mohou klienti využít zóny pro funkční trénink, liftingovou plochu, oddělený sál, kde se konají velice populární lekce různých bojových sportů, taneční lekce, lekce pro děti a další skupinová cvičení. Klienti mohou také využívat dvě prémiová solária značky Ergoline (Excellence a Inspiration), fitness centrum je vybaveno prostornými pánskými a dámskými šatnami, v každé jsou samostatné prostorné sprchy, několik oddělených WC Duravit, dále technické a úklidové místnosti, vyhřívané podlahy ve sprchách a šatnách, bezpečnostní a protipožární dveře Hormann, kamerový systém Hikvision.

Prostor je velmi citlivě navržen interiérovým designérem, všude jsou použity materiály vysoké kvality, včetně šaten a toalet. Kompletně vybaveno LED osvětlením, nová vzduchotechnika v celém prostoru se zabudovanou klimatizací a aromatizací (prostotrové vůně).

Designová recepce tohoto fitcentra je plně zásobena sportovní výživou značky Weieder a Olymp od našeho exkluzivního dodavatele. V prostoru je ozvučení značky Harman Kardon, produkce všech sálů je vedena přes samostané ipady na zdech. Kávovar Nespresso, myčka nádobí, 2x PC na recepci, LED tiskárna, 2x trezor, čtečky kódů, 2x lednice na nápoje, nábytek, LED TV LG s Apple TV a reklamní led panel NEC pro promítání marketingových informací. Vysokorychlostní wifi je vedena přes Apple routery, všechny rozvody vzduchu, elektřiny a ostatní infrastruktura je nová včetně projektové dokumentace.

Fitness Klánovice používá řídící systém Clubspire, má vybudovanou velkou a stálou klientelu, velmi stabilní tým vyškolených recepčních i trenérů, naplněné skupinové lekce i soukromé tréninky. Smlouvy jsou uzavřené s Multisport, Activepass i dalšími společnostmi.

Aktuální nájemné činí 30 000 Kč bez DPH měsíčně + služby. Po dohodě s pronajímatelem je v budoucnu možnost rozšířit prostor o dalších 420 m2, nebo si převzít spodní část budovy k vybudování například wellness, které by ideálně navazovalo na služby fitcentra a solária. Parkování pro klienty zdarma přímo před fitcentrem a ve dvoře objektu.

Fitcentrum přenecháváme v plném provozu, se vším co k němu patří, know-how, kvalitní webová prezentace s rezervačním systémem www.fitnessklanovice.cz, instagram a facebook účet který má více než 5600 uživatelů, četnou spokojenou klientelou a personálem včetně manažerky, která vede celý provoz samostatně. Odstupné 6 000 000 Kč. Celková investice od roku 2015 překročila 12 000 000 Kč a roční obrat je nyní 5 400 000 Kč a roste. Počet návštěvníků je více než 2200 lidí měsíčně.

Cena: 6000000,- Kč | Praha | Ostatní |  | tel. 604763353 | editovat
Prodej zavedeného prémiového fitness centra v Praze
Prodej zavedeného prémiového fitness centra v Praze
Prodej zavedeného prémiového fitness centra v Praze