Prodám Běžecký pás Matrix Livestrong T1x - repasovaný

18.9.2019

Nabízím k prodeji repasovaný - nová ložiska ve válcích, repasovaný motor komplet chcemicky vyčištěn a lubrikován.

Popis výrobce:

Kvalitní běžecký pás MATRIX T1x je jako jediný v této cenové kategorii osazen profesionálním AC motorem bez uhlíků a není jej třeba díky došlapové desce se speciální povrchovou úpravou "Ultimate Hard Wax reversible" mazat. Deska je navíc oboustranná, lze ji tedy po opotřebení otočit, čímž se podstatně snižují náklady na provoz.
Americká firma MATRIX patří již řadu let k absolutní špičce v produkci fitness vybavení pro komerční účely a fitnesscentra. Stroji této značky je vybavená síť slavných fitcenter GOLDS GYM a stovky profesionálních a klubových fitcenter po celém světě.
Běžecký trenažér Matrix T1x je základním modelem "1" řady, určené pro komerční využití, zaujme především svými technickými parametry a kvalitou provedení. Matrix T1x disponuje profesionální motorovou AC jednotkou s vysokým výkonem 3,0hp. mohutnou rámovou konstrukcí, silnou "Hard-Wax" deskou pod běžeckou plochou, atd.. Při vývoji strojů Matrix je také kladen velký důraz na komfort, ergonomii. Důkazem toho je velikost samotné běžecké plochy o rozměrech 152 x 51cm, patentovaný systém odpružení, předurčující aktivní činnost zařízení bez jakékoliv údržby až na 40tis. km. Ovládací konzole nabízí dostatečné množství tréninkových režimů, které dokáží uživatele dostatečně motivovat a případně dopomoci ke zlepšení výkonnosti.
Matrix T1x plně vyhoví běžným uživatelům, ale i náročným "vrcholových" sportovcům. Výrobce doporučuje používat toto zařízení v domácím či komerčním prostředí.

Jsem z Kolína, kontaktujte mě na 739767387
Cena je uvedena bez DPH

Cena: 29000,- Kč | Středočeský kraj | Posilovací stroje |  | editovat
Běžecký pás Matrix Livestrong T1x - repasovaný
Běžecký pás Matrix Livestrong T1x - repasovaný
Běžecký pás Matrix Livestrong T1x - repasovaný