Prodám Poskytujeme servis – prodej/výkup - bazar fitness strojů

16.9.2019

Nabízíme kompletní pozáruční servis a opravy různých druhů a značek fitness strojů. poskytujeme informační servis před koupí či po koupi fitness stroje od jiného prodejce. Veškeré cvičební stroje, které nabízíme, jsou vždy v garantovaném stavu a zaručujeme k nim veškerý servis od dopravy, instalaci až po servis a poradenství. Servis a revize celých fitness center, hotelových fitness.

Opravujeme, repasujeme, čalouníme.. Prodáváme nové i použité fitness stroje.
Nakupujeme a hotově platíme - nakupujeme i rozbité nebo poškozené stroje.

Preventivní servis - Preventivní servisní prohlídka je obdobná jako pravidelný servisní balíček či pravidelný servis, nicméně je poskytován bez závazků, tudíž si jej můžete objednat například jen 1x za rok. Preventivní servisní prohlídka většinou následuje po velkém servisním balíčku.

Čalounický servis - V tomto balíčku Vám provedeme přečalounění požadovaných částí Vašeho vybavení. Jedná se především o lavičky, sedáky, opěrky atd… Disponujeme kvalitní fitness koženkou, která je odolná vůči potu a desinfekcím při úklidu. Váš obchodní zástupce Vám rád připraví cenovou nabídku na přečalounění požadovaných částí Vaší provozovny, proto neváhejte a zeptejte se ho na tuto nabídku.

Repasování - jedná se o službu, kterou poskytujeme pro naše zákazníky výhradně na naší dílně. Zákazník nám zašle požadovaný stroj, který chce kompletně repasovat na naši adresu a my provedeme kompletní repasování zařízení dle požadavků zákazníka (výměna dílů, oprava dílů, celkové čištění a oprava, chemické čištění, svaření či oprava prasklých částí, lakování, galvanická úprava, broušení atd….)
Kontaktujte nas na 739 767 387, podpora@fitnesspohotovost.cz
www.fitnesspohotovost.cz
www.kupfitness.cz
www.fitnessservis.cz

Středočeský kraj | Posilovací stroje |  | tel. 739767387 | editovat
Poskytujeme servis – prodej/výkup - bazar fitness strojů