Prodám Běžecký trenažer Kettler Performance

8.7.2019

Používaný doma,udržovaný a zachovalý, vše naprosto bez problému pracuje jak má.
Běžecký trenažér KETTLER TRACK PERFORMANCE s patentovaným systémem odpružení a 16 tréninkovými programy přesvědčuje nejen kompaktním designem, ale především svými funkčními vlastnostmi: multifunkční tréninkový počítač s podsvíceným displejem a intuitivním ovládáním (včetně přímé volby rychlosti a stoupání), bezpečný trénink jištěný bezpečnostní STOP-pojistkou nebo systém permanentní kalibrace rychlosti SRS, který podle potřeby upravuje výkon motoru. Nadstandardní běžecká plocha o rozměrech 145 × 51 cm pak řadí tento trenažér na špičku dané cenové kategorie. Kvalitu provedení běžeckého pásu KETTLER TRACK PERFORMANCE spolu s celou řadou technických vylepšení dokládá mimo jiné i prestižní ocenění PLUS X AWARD v kategorii "High Quality".
Tréninkový počítač. Přehledný displej 3D MATRIX se zeleným podsvícením. Měří čas, rychlost, tréninkovou vzdálenost, puls, stupeň stoupání a spotřebu energie. Optická signalizace při překročení horní hranice pulsu. Vyhodnocení vydýchávacího pulsu včetně stanovení kondiční známky 1-6.
Foliovaný displej a klávesnice počítače.
Trenažér je vybaven USB portem pro snadné připojení k počítači.
Tichý a výkonný motor. Elektromotor o maximálním trvalém výkonu 1,8 kW / 2,5 PS a maximálním záběrovém výkonu 4,6 kW / 6,4 PS. Elektronické nastavení rychlosti běhu v rozmezí 0,8-18 km/hod (po 0,1 km krocích). Elektronická regulace stoupání v rozmezí 0-12 stupňů.
Rozměry po sestavení (d × š × v): 202 × 88 × 136 cm. Rozměry po sklopení (d × š × v): 106 × 88 × 185 cm.
Nosnost trenažeru 140kg

Cena: 19000,- Kč | Praha východ | Běžecké pásy, steppery |  | tel. 773507950 | editovat
Běžecký trenažer Kettler Performance
Běžecký trenažer Kettler Performance