Prodám Lemond RevMaster Sport cyklotrenažér

28.9.2016

Vyrobeno pro použití v komerčním nebo v domácím prostředí, další generace Lemond RevMaster vám nabízí skvělé vylepšení od klasického modelu. Pro maximální jízdní komfort, má nové užší kliky, konstrukce kopíruje geometrii velkého silničního kola. Nový tvar rukojeti, větší rozsah nastavení sedadla a řídítek, vytvoří co nejlepší vlastní pohodlí a umožňuje vám větší zapojení svalů. 4- polohový MicroFit umožňuje také cyklus ve vzpřímené poloze nebo pedálem protáhlé a nízké, což je ideální pro triatlonisty. Niklováním je zabezpečená zvýšená odolnost proti korozi. Pro ještě snadnější údržbu a servis – kolo je dodáváno z velké části komponent ve smontovaném stavu.

Rám RevMaster se realizuje pomocí 17 krocích výrobního procesu s ohledem na kvalitu a trvanlivost. Next Generation X-Frame: dává vám lepší jízdu a umožňuje snadný přístup k nastavení sedadla, výšky řídítek a další úpravy.

Rukojeti: Pohodlné a snadné použití, nabízí rychlejší úpravy, aniž by jste se museli obtěžovat s pop-čepy a závitovými úchyty.

Více rozsah nastavení: umožňuje lepší pohodlí a více komfortu. Zvýšená odolnost proti korozi: Nové elektrolytické niklování, je odolnější prostí korozi než nerezavějící ocel. Integrované brzdy: Poskytují lepší brzdění. Kevlárový řemen místo řetězu. Výsledkem je hladká a ticha jízda. Pás není třeba nikdy měnit kvůli natažení, nebo ošetřovat olejem jako u řetězových kol.

Brzda a odpor: Navržené pro snadné použití, snadné nastavení odporu. Stačí otočit knoflíkem pro nastavení (zvýšení nebo snížení) intenzity vašeho tréninku. Pouhým stisknutím tlačítka na stejný knoflík, aktivujete brzdový systém rychle a bezpečně. Micro řada nastavení umožňuje hladké, bezpečné přechody do vyšších úrovní intenzity.

Kliky: Silné BMX kliky jsou vyráběné na zakázku, spodní konzola je zkonstruována tak, aby vydržela větší sílu zatížení než je tomu u konvenčního kola. Běžná cena na internetu od 26 990 kč

Cena: 21990,- Kč | Praha východ | Rotopedy |  | tel. 773011101 | editovat
Lemond RevMaster Sport cyklotrenažér
Lemond RevMaster Sport cyklotrenažér
Lemond RevMaster Sport cyklotrenažér