Prodám Vacu pohotovost - servis podtlakových strojů

8.9.2018

Vacu pohotovost - servis podtlakových strojů.
Dostaneme Vaše Vacu do kondice.
Zabýváme se servisem, repasováním a běžným opravám Vacu strojů. Stroj můžete k nám přivez a nebo k vám přijedeme na návštěvu. Na stroje máme vlastní výrobu gumových běhounů a klínových řemenů a speciálních olejů. Vlastníme speciální dílnu na opravy řídících jednotek. Dále dodáváme i neoprenové košilky a bederní pásy.
Značky, které opravujeme - Activ Elite Shape walk fit Power Space stepper well.

Jak opravujeme:

Vacuwell - nový běhoun,kurta,deska proskluzná, testy elektroniky Výkup-servis-bazar fitnessVelký servis - obsahuje kompletní kontrolu jednoho podtlakového stroje vč. spotř. materiálu. Čištění, mazání, vypracování potencionálních závad a zpracování dalších nabídek.

Repasování - Repas obsahuje kompletní velký servis a kompletní odzkoušení technikem v servisním centru. Výměna opotřebených dílů (ložiska, deska, uhlíky, elektronika, doplnění mazacího vosku atd.) Záruka je na 6 měsíců na provoz a celková na 12 měsíců - nevztahuje se na části podléhající opotřebení (motor, uhlíky, ložiska, kurta - běhoun, madla a snímače, promačkání tlačítek atd.)

fitness doktro Pravidelné servisní prohlídky - Systém pravidelných servisních prohlídek zaručuje Vašim fitness strojům hladký průběh po celou dobu jeho užívání. V rámci servisní prohlídky proběhne nejen čištění a promazání, ale jsou zkontrolovány i všechny ostatní funkce.

Ceny orientační a jsou uvedeny bez DPH a náhradních dílů.
Web: http://fitnesspohotovost.eu/vacu-pohotovost/

Celá ČR | Běžecké pásy, steppery |  | tel. 739767387 | editovat
Vacu pohotovost - servis podtlakových strojů