Prodám Body Space VacuTherm 2v1 Kettler

28.2.2016

Prodám Body-Space VacuTherm 2v1 s běžícím pásem TX5 značky KETTLER s infračerveným světlem proti celulitidě. Součástí prodeje jsou neoprénové sukýnky 6 ks., silikonový olej, návod k používání. Stroj je jako nový, v provozu 3 roky, VÝBORNÝ STAV, málo používaný. Pravidelně udržovaný a servisovaný. CENA DOHODOU! Možnost splátek!
Cena nového stroje je 250 000 Kč

Jedná se o zbrusu nový, revoluční technologický vývoj v podtlakovém zařízení s běžícím pásem zn.„DAUM ELEKTRONIC", rozšířený o infračervené světlo (InfraRed IR), které ve vakuové komoře několikrát zvýší účinky cvičení v krátkém čase a tím i dosažení požadovaného výsledku. Na rozdíl od běžícího pásu Classic, kde je umístěný běžící pás zn. "Kettler" je zařízení Prestige umístěný běžící pás zn. "DAUM ELEKTRONIC", který je prostornější a má delší běžící plochu. Zařízení Prestige má prostorný interiér v kabině a futuristický design.
Hlavní výhodou této jedinečné kombinace vakua s infračerveným zářením (InfraRed IR) vytváří doposud nejdostupnější a nejúčinnější možnosti k rychlému úbytku hmotnosti díky intenzivnímu prohřívání tkání a svalů, zároveň zvyšuje cirkulaci krevního oběhu a způsobuje dvojité zrychlení metabolistických procesů, způsobuje aktivní spalování tuků, redukci celulitidy a také je vhodné pro ošetření problematické pleti. Díky infračervenému záření dochází ke stimulaci produkce kolagenu v kůži. Při cvičení je nutné správné držení těla, díky kterému současně posilujeme břišní svaly, záda a tvarujeme štíhlý pás.

IR (InfraRed IR) je elektromagnetické záření, které se používá po mnoho let v plastické chirurgii, rehabilitaci, fyzioterapii a ortopedii. Infračervené paprsky pronikají do hloubky tkání a vytváří pozitivní změny v lidském těle. Zdravý efekt pocení přichází při teplotě 35-45 oC, aniž by docházelo k zatížení srdečního, dýchacího a oběhového systému. Infračervené paprsky jsou také používány pro problémy s nadváhou a při kožní léčbě, protože pronikají hluboko do pokožky a tělo je teplé zevnitř. Díky rozšíření cév, zlepšení krevního oběhu se čistí tělo přes intenzivní pocení.

Hlavní výhody zařízení Body-Space VacuTherm TX5 2v1

Zbavení nadbytečných kalorií
Rychlé spalování tuků
Aktivace lymfatického systému a krevního oběhu (kůže se stává pružnější a pevnější)
Rychlé odstranění toxinů a škodlivých látek z těla
Odstranění celulitidy (pomerančové kůže)
Redukce hmotnosti (snížení nadváhy)
Formování postavy
Zlepšení fyzické kondice
Zvýšení sebevědomí
Potlačení bolesti - systémová léčba zranění, chronických a neurologických příznaků revmatoidního původu
Řešení kožních potíží (léčba infračerveným světlem)
Odstranění syndromu tzv. „ studených nohou "
Revitalizace kardiovaskulárního systému
Antiaging - zpoždění procesu stárnutí kůže
Krása těla bez bolesti

Cena: 80000,- Kč | Celá ČR | Posilovací stroje |  | tel. 777203173 | editovat
Body Space VacuTherm 2v1 Kettler