Prodám Posilovací stojan Half Rack

10.1.2022

Prodám profesionální posilovací stojan, který je vhodný pro posilování se vzpěračkou tyčí všemi způsoby. Jeho konstrukce umožňuje na minimální ploše odcvičit všechny tlakové cviky, pro cvičení a protahování lze rovněž využít hrazdu, případně některé další příslušenství (např. expandéry), čímž dosáhnete ještě větší variability cviků.

Součástí konstrukce jsou i nastavitelné bezpečnostní zarážky, díky kterým zůstává i cvičení s velkými váhami (minimální vnitřní rozteč osy musí být 125 cm) bezpečné. Zarážky na osu lze umístit v různých výškách, a zároveň se rozšiřuje i možnost posílení jednotlivých svalových partií. K odkládání kotoučů slouží 8 trnů na olympijské kotouče se středovým průměrem 50 mm po stranách konstrukce. Pro osy jsou zde připraveny 2 bezpečnostní odkládací držáky, a v horní části stojanu se nachází hrazda, na které můžete trénovat například shyby či další cviky na posílení horní poloviny těla. Stojan nabízí i háky na odporové gumy, 3 nahoře a 3 dole. Při kombinaci stojanu a libovolné posilovací lavice se škála cviků rozšíří o tlakové cviky na rovné či šikmé lavici.

Stojan je vyroben z robustní ocelové konstrukce s profilem rámu 75 x 75 x 2 mm s odolnou povrchovou úpravou, která zaručuje vysokou stabilitu a nosnost až 350 kg.

Vlastnosti:

- šířka: 172 cm
- hloubka: 150 cm
- výška: 232 cm
- nosnost stojanu: 350 kg
- nosnost hrazdy: 140 kg
- hmotnost: 87 kg

Zboží je nové, nepoužívané a v originálním balení. Mohu zaslat paletovou přepravou.

Cena: 13590,- Kč | Zlínský kraj | Činky, kotouče |  | tel. 776790375 | editovat
Posilovací stojan Half Rack
Posilovací stojan Half Rack
Posilovací stojan Half Rack