Prodám SKILLMILL CONNECT TECHNOGYM

18.4.2021

Bezmotorový Běžecký pás - SKILLMILL™ CONNECT Technogym (typ pasu jako Woodway)
STAV: JAKO NOVÝ (stroj ZAKOUPEN 12/2020, nikdy nebyl používán v žádném sportovním zařízení).
DŮVOD PRODEJE: stěhování mimo Evropu
CENA: 145 000Kč VČETNĚ odporového popruhu (cena ZA NOVY + popruh: cca 285 000 Kč)
V ČEM JE pás SKILLMILL™ Connect výjimečný? - není motorový, k rozpohybování musí dojít vlasním pohybem, rychlost je dána a přizpůsobí se rychlosti uživatele, ať už jde, běží, nebo sprintuje.
Zátěž lze zvolit magnetickou brzdou, 11 stupňů, komplexní škála odporu (0 odpor ; 1–3 nízký; 4–6 střední 7–9 vysoký; 10 max.).
- bežící pás je jemně zakřivený. Křivka umožňuje přirozenější pohyb, pás zároveň tlumí nárazy a je šetrnější ke kloubům.
- Napodobuje věrně přirozený běh venku
- intenzívnejší trénink, protože tvar křivky pomáha zapojit úplně všechny svaly dolní části těla.
- duální řídítka pro správné držení těla při „High“ a „Low-Pushes“ a pro uživatele s různou tělesnou výškou
- výrazně nižší provozní náklady - přístroj nevyžaduje zapojení do elektřiny (s výjimkou elektronického displeje, který monitoruje čas, rychlost, odpor atd)
- vysoká kvalita materiálů a komponentů, je mimořádně spolehlivý. Je vhodný pro náročné nasazení, jak do profesionálního fitness centra, fyziocentra nebo do domácího použití,
O VÝROBCI Technogym je značka uznávaná po celém světě, která je zárukou vysoké kvality strojů (Technogym je oficiálním dodavatelem fitness na Olympijské hry od roku 2000). Její výrobky patří k tomu nekvalitnějšímu fitness sortimentu co může svět fitness strojů nabídnout.
K ČEMU JE SKILLMILL™ Connect vhodný? - zvýšení síly, rychlosti a vytrvalosti - rehabilitaci chůze / nácvik správné techniky běhu a chůze - bezpečný, zdravější a různorodější trénink než na “běžných” pásech (typy cviků, které lze provádět na SkillMill: klasický běh-sprint-simulace tažení závaží pozadu- simulace tlačení závaží před sebou- boční běh se střídáním nohou-procvičení horní poloviny těla: např. lezení, tj pohon stroje rukama
TECHNICKÉ PARAMETRY Celkové Rozměry (D × Š × V) 1 910 × 890 × 1 540 mm Rozměry běžecké plochy: (D × Š)- 1 680 × 480 mm Max. rychlost - Žádné omezení Řízení odporu - Magnetický odpor 11 stupňů (0 odpor ; 1–3 nízký; 4–6 střední 7–9 vysoký; 10 max.) DISPLEJ - 7" LCD inverzní displej, s ochranou IP55, měří zátěžový stupeň, rychlost, Waty, čas, vzdálenost Možnost propojení s chytrým telefonem, hrudním pásem nebo hodinkami (např GARMIN, FITBIT, APPLE WATCH) , možnost přenosu dat z tréninku do aplikace mywellness Držák na lahev s pitím Držák na smartphone do šířky 77,8 mm Hmotnost stroje 180 kg Max. tělesná hmotnost uživatele 18

Cena: 145000,- Kč | Praha | Běžecké pásy, steppery |  | tel. 724148184 | editovat
SKILLMILL CONNECT TECHNOGYM
SKILLMILL CONNECT TECHNOGYM