Prodám Eliptical BH Fitness JK DIAMOND D63

28.2.2018

Eliptický trenažér JK DIAMOND D63 jedná se o robustní eliptický trenažér, který Vás zaujme nejen svým designem, ale také kvalitním provedením. Jeho jednou z hlavních předností je umístění zátěžového kola do přední části, čímž se stává pohyb na elipticalu přirozenější, dynamyčtější a hlavně délka kroku je mnohem delší. Mohutná konstrukce disponuje parametry jako je délka kroku 51 cm, rozteč nášlapů 8 cm či zátěžové kolo o hmotnosti 14,5 kg. Velké pedály podepřené dvojitou kladkou jsou stabilní a působí velmi bezpečným dojmem.
Pro vlastníky tabletů se systémem Android a Apple iOS bude příjemným zpestřením možnost propojení s aplikací Run on Earth, neboli běhání po světě, a to prostřednictvím integrovaných map Google, které vyžadují připojení na internet prostřednictvím dat či WiFi. Díky této aplikaci se můžete proběhnout pod Eifellovkou, ulicemi Londýna nebo okolo sousedovic domu. Pozor obrázky se posouvají pouze skokově a nejedná se o pohyblivý film. Druhou aplikací je Pedal monitor, která monitoruje a zaznamenává jednotlivá cvičení s datem, časem a přesnými statistikami.
Zákazníci, kteří nejsou příznivci těchto moderních technologií, nemusejí se vůbec o tyto aplikace zajímat, protože eliptický trenažér je vybaven mnoha programy v počítači přímo na stroji. A jsou to jak zátěžové přednastavené profily, HRC programy řízené pulsem, uživatelsky vystavěné programy atd. Stroj je kompletně repasovaný a 1 rok na něj drží záruku Fitness pohotovost, která vám poskytne i následný servis.
Stroj vyhledáváme v Evropských aukcích a proto pokud vás zajímá aktuální cena a termín dodání napište si o nabídku.
Provozujeme bazar a podobné stroje i rozbité od vás rádi odkoupíme.

Cena: 38990,- Kč | Celá ČR | Eliptické trenažery |  | tel. 731624910 | editovat
Eliptical BH Fitness JK DIAMOND D63