Prodám Univerzální a regulovatelná zátěžová vesta 1-34 kg

1.2.2016

Zdravím příznivci cvičení s vlastní váhou a workoutu a crossfitu, či jakéhokoli sportu, kteří chtějí zvýšit efektivitu jejich POHYBU! Prodám tuto univerzální zátěžovou vestu značky HEAVY WEIGHT na WORKOUT, kde si můžete naložit dle libosti 1,2,3,...až 30 Kg(které jsou ve vestě). Jedno závaží představuje 1 Kg. je mnohem efektivnější si koupit těžší vestu, která vás neustále motivuje k vyšším výkonům. Měl jsem ji také, takže mluvím z vlastní zkušenosti. NOVĚ VESTU POUŽÍVÁM I KE CVIČENÍ S TRX!!!!
Neustálým zvyšováním váhy jsem výkonnostně porostl neskutečným způsobem. Mimo to svou vestu používám i při thaiboxu a téměř všem co dělám, abych cvičení zefektivnil. Základem jsou kliky, přítahy,
dipy, dřepy, prostě co tě napadne, dokonce ji používám i na sklapovačky a zaplním jen horní část přední části vesty. Záleží jen na vás jak budete kreativní.


Vesta je vhodná jak na rýsování, tak i na objemový růst. Záleží jak si nastavíte váhy, počet opakování a celý trénink. Samozřejmě vše souvisí i s jídlem! ;-)

Popis:
Speciální zátěžová vesta vyrobená ze tří vysoce odolných materiálů. Navržená pro vysokou flexibilitu při cvičení a nejvyšší pohyblivosti s touto zátěžovou vestou. Vypracovávaná zátěžová výplň pouze pro užití do zátěžové vesty. Cena této vesty je mezi 2800-3000.

VESTA JE NOVÁ!>>>>>>>>> nepoužitá (v případě nutnosti zašlu detailnější fotky kolik jen bude potřeba.

Velikost univerzální- co nejmenší, aby nebránila v pohybu.

Na každou otázku rád odpovím přes email.

Cena: 2200,- Kč | Moravskoslezský kraj | Ostatní |  | tel. 775775394 | editovat
Univerzální a regulovatelná zátěžová vesta 1-34 kg