Prodám Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz

1.10.2018

Prodám minimálně používaný eliptický trenažér zakoupený 10/2017 s rozšířenou zárukou 10 let. Vlastní odvoz. Elektronicky ovládaný, nastavitelné pedály, HRC program, snímače tepu, barevný LCD displej, tichý chod.

Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz je moderní eliptický trenažér s řadou užitečných funkcí a rozšířenou funkční výbavou. Perfektně propracovaný computer s LCD displejem je snadno ovládatelný, přehledný a srozumitelný, což zaručuje snadné nastavování programů a údajů. Display zobrazuje řadu užitečných informací, mezi které patří zobrazování času, rychlosti, vzdálenosti, pulsu a mnoho dalších. Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz nabízí 12 přednastavených programů, HRC režim, který plynule přizpůsobuje tréninkovou zátěž aktuálnímu srdečnímu tepu a tím udržuje trénink v optimální zóně tepové frekvence a dále vlastní uživatelské nastavení programů.

Díky stabilní konstrukci s nosností 120 kg, bohaté funkční výbavě, vysoké strojové přesnosti i modernímu designu je eliptický trenažér inSPORTline Cruzz vhodný pro pravidelné domácí využití.


Klíčové vlastnosti:

*stabilní konstrukce
*systém BeltDrive pro tichý a plynulý chod
*nastavitelné pedály v rozmezí 7,5 cm
*pogumované pevné a pohyblivé rukojeti
*barevný LCD displej
*HRC program: stroj zvyšuje nebo snižuje zátěž tak, aby uživatel byl neustále v optimální zóně tepové frekvence
*WATT program: stroj zvyšuje nebo snižuje zátěž tak, aby uživatel vykonával nastavený výkon (například zvýší zátěž při snížení kadence šlapání)
*computer zobrazuje: čas, rychlost, počet otáček, vzdálenost, kalorie, puls, výkon (Watt)

Cena: 8900,- Kč | České Budějovice | Eliptické trenažery |  | editovat
Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz
Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz
Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz