Prodám Kettler Mondeo

7.12.2016

Prodám zánovní posilovací trenažer je vhodný pro osoby co chtějí vysportovat postavu a nechtějí utrácet peníze za fitness centra.

Německá značka Kettler vysoce kvalitní výrobek.

Nový trenažer stojí 25 000,- prodám za 9 000,-

Magnetický eliptický trenažér KETTLER MONDEO P s celkem 8 programy se vyznačuje dokonalou ergonomií všech ovládacích prvků a vysoce kvalitním kloubovým spojením. Konstrukce je navržena s ohledem na vysoké zatížení a pro nadstandardní nosnost 150 kg, intenzivní trénink je však naprosto bezpečný, protože díky eliptickému pohybu nášlapných ploch nezvyšuje námahu kloubů. Trenažér KETTLER MONDEO P byl vyroben v Německu a tato tradice výroby Made in Germany již dlouhá léta reprezentuje špičkovou kvalitu a spolehlivost.

Pro koho je eliptický trenažér vhodný

Crossový trénink se jakožto univerzální aerobní cvičení hodí v podstatě pro všechny, kdo chtějí trénovat bez specializace na určitý styl tréninku či zaměření na konkrétní svalové partie. Z hlediska kondice a fyzické zdatnosti je eliptický trenažér KETTLER MONDEO P vhodný jak pro začátečníky, tak pro aktivní sportovce kteří vyžadují přirozený průběh tréninku, dostatečný rozsah zátěže a možnost volby tréninkového programu. Eliptický trenažér nabízí velmi pohodlný a rozmanitý trénink, a je tak jedním z nejoblíbenějších přístrojů pro domácí fitness.

Speciální funkce MONDEO P
Pulsem řízené programy s možností volby cílové kardiozóny. Tréninkový mód umožňuje výpočet cílové hodnoty tepu na základě věku a podle zvolené kardiozóny Fat/Fit (spalování tuků / posilování). Na základě stanovené cílové hodnoty a aktuální tepové frekvence pak inteligentní program ovlivňuje průběh tréninku dávkováním zátěže, a udržuje tak optimální tréninkové tempo.
Robustní konstrukce s nadstandardní nosností. Stabilní rám umožňuje nadstandardní zatížení 150 kg. Pevná kolečka zajišťují pohodlnou manipulaci a snadné přesouvání po místnosti.
Vysoce kvalitní kloubové spoje. Veškerá kloubová spojení a středová složení jsou osazena kvalitními výkyvnými ložisky, která zajišťují dlouhou životnost trenažéru.

Parametry trenažéru MONDEO P
Tréninkový počítač. Velký a přehledný Jumbo-LCD displej s 8 permanentně zobrazovanými funkcemi. Měří čas, rychlost, tréninkovou vzdálenost (včetně celkového počtu ujetých km), puls, frekvenci šlapání a spotřebu energie. Optická i akustická signalizace při překročení horní hranice pulsu spolu se zobrazením procentuálního údaje. Vyhodnocení vydýchávacího pulsu včetně st

Cena: 9000,- Kč | Praha 4 | Posilovací stroje |  | editovat
Kettler Mondeo