Prodám Alpiningový pás ALPITRACK

19.2.2018

Stáří 4 roky 2x repasovaný, 3x by potřebovali nové běhouny, používané, může se na nich ihned cvičit, ale potřebovali by repas. Brzdy a lanka bez závad.
ALPININGOVÝ PÁS
Alpiningový pás ALPITRACK je moderní pás určený pro efektivní kardio tréning a formování postavy.
ALPITRACK je bezmotorový pás s možností nastavení odporu a sklonu akční plochy. Díky tomu lze dosáhnout opravdu efektivního tréninku ve vaší optimální tepové zóně, což má za následek účinné spalování tuků a posilování kardiovaskulárního systému.
ALPITRACK disponuje elektronickým computerem, který snímá srdeční frekvenci z dlaňových snímačů v rukojeti. Computer dále monitoruje ušlou vzdálenost, okamžitou rychlost chůze, obecný čas, aktuální čas chůze, počet spálených kalorií a teplotu prostředí. S ALPITRACK pásem tak máte svůj trénink pod absolutní kontrolou.
Dva velké setrvačníky zabezpečují rovnoměrné rozložení sil u brzdného systému, což umožňuje přirozený a plynulý odpor pohybu. Vodící válce jsou uloženy v zapouzdřených vysokorychlostních ložiscích. V levém setrvačníku je integrovaný snímač, který slouží jako senzor pro vyhodnocování většiny funkcí.
Díky možnosti rychlého složení pásu a malým přepravním kolečkům zle zajistit snadnou manipulaci a uskladnění. Díky propracovanému brzdnému systému a jeho variabilní simulaci lze prožít zážitek podobající se skutečnému zatížení v přírodě.
Stroj je kompletně repasovaný a 1 rok na něj drží záruku Fitness pohotovost, která vám poskytne i následný servis.
Stroj vyhledáváme v Evropských aukcích a proto pokud vás zajímá aktuální cena a termín dodání napište si o nabídku.
Provozujeme bazar a podobné stroje i rozbité od vás rádi odkoupíme.

Cena: 9000,- Kč | Celá ČR | Běžecké pásy, steppery |  | tel. 737239340 | editovat
Alpiningový pás ALPITRACK