Prodám crossový trenažér SATURA P EXT

29.4.2017

Prodám crossový trenažér SATURA P EXT, stav perfektní viz foto. Včetně originál podložky. Profi trenažér, vhodný pro náročného uživatele a pro fitness centra. Pořizovací cena 36 tis. (spolehlivá německá kvalita).

Programovatelný trenažér KETTLER SATURA P EXT je součástí nově uvedené progresivní řady crossových trenažérů SATURA pro nadcházející sezónu. Krátce po svém uvedení řada SATURA získala ocenění PLUS X AWARD v kategorii "Design". A právě nové designové zpracování spolu s celou řadou technických vylepšení nabízí i novou výzvu pro vaše další výkonnostní cíle. Crossový trénink umožňuje v důsledku eliptického nebo klouzavého pohybu nášlapných ploch velmi účinné a komplexní posilování srdečního oběhu a všech svalových skupin bez zvýšeného zatěžování kloubů. Je tak vyváženým tréninkem srdečního oběhu a ideálním způsobem podpory látkové výměny. Crossový trénink je zároveň osvědčeným postupem při hubnutí, posilování všech hlavních svalových partií najednou a získávání fyzické kondice.
Základem je přesný a tichý magnetický systém s 20kg setrvačníkem, kde silové magnety zajišťují dostatečně široký rozsah elektronického nastavitelného odporu. Patentovaný klouzavý mechanismus EXTENDED MOTION udává směr ve vývoji crossových trenažérů. Tento nový způsob klouzavého kroku přináší mnohem kvalitnější ergonomii pohybu při crossovém tréninku.

Umožňuje obzvlášť dlouhý a plochý krok ve vzdálenosti 48 cm a takto zdokonalený pohyb optimálně kombinuje přednosti přirozených sportů právě tak, jak jsme na ně zvyklí: běh, chůze či jízda na běžkách.
Precizní mechanika, robustní a stabilní rám s nosností 150 kg a průmyslová ložiska SKF s dostatečně dimenzovaným setrvačníkem, to vše zaručuje velmi plynulý pohyb i při maximální nastavené zátěži.

Elegantní systém ovládání během tréninku vám zajišťují elektronicky nastavitelné klávesy a programovatelný LCD displej s funkcí HEART LIGHT. Oba ovládací prvky jsou umístěny v cockpitu tak, abyste na ně snadno dosáhli. Funkce HEART LIGHT mění barvu podsvíceného LCD displeje dle změny srdečního tepu: Modře podsvícený displej se změní na zelený, jakmile dosáhnete přednastaveného tréninkového srdečního tepu. Pokud ho překročíte, změní se jedinečná kontrolní funkce na červenou.
Dalším vylepšením pro pohodlný trénink je umístění držáků na láhev s nápojem a na ručník, dále pak zabudování snadno dosažitelných dlaňových senzorů pro snímání aktuálního srdečního tepu. Srdeční tep samozřejmě můžete sledovat i ušní upínkou nebo bezdrátovým přenosem pomocí hrudního pásu POLAR s přesností EKG (oboje není součástí prodávaného stroje).
Elegantní cockpit s podsvíceným LCD displejem a možností nastavení sklonu spolu s ergonomickými držadly madel pro různě velké dlaně výrazně zkvalitňují váš každodenní trénink. Sklon LCD displeje se u SATURY dá různě nastavovat podle výšky postavy a světelných poměrů, takže na obrazovce můžete pohodlně sledovat veškerá tréninková data. Integrovaná přihrádka ve spodní části cockpitu nabízí úložný prostor například pro váš iPod, dálkové ovládání nebo brýle.
S crossovým trenažerém KETTLER SATURA P EXT můžete snadno manipulovat, přesouvání po místnosti je díky větším a pevnějším kolečkům velmi pohodlné. Možné nerovnosti podlahy odstraníte jednoduchým nastavením vyrovnávání v zadní části přístroje.

Cena: 12000,- Kč | Kladno | Eliptické trenažery |  | editovat
crossový trenažér SATURA P EXT
crossový trenažér SATURA P EXT
crossový trenažér SATURA P EXT