Prodám Běžecký pás Kettler TRACK 9

9.8.2016

Prodám běžecký pás Kettler TRACK 9 jeden rok starý, téměř nepoužívaný, vynikající stav (naběháno do 100 km). Původní ceníková cena 64.990 Kč + podložka pod trenažér 1.690 Kč = celkem 66.680 Kč. Nyní za 50.000 Kč. Záruka do 3/2018.

Charakteristika běžeckého pásu dle výrobce:

Patentované odpružení Shock Absorber. Stabilní, sklopný a robustní rám s patentovanou technologií odpružení běžecké plochy šetří klouby a tlumí nárazy i při intenzivním tréninku. Boční madla jsou dostatečně pevná pro případné přidržování během trénování.

Pulsem řízené programy s možností volby cílové kardiozóny. Tréninkový mód umožňuje výpočet cílové hodnoty tepu podle věku a zvolené kardiozóny Fat/Fit (spalování tuků / posilování). Na základě stanovené cílové hodnoty a aktuální tepové frekvence pak inteligentní program ovlivňuje průběh tréninku regulací rychlosti a sklonu.

Speciální ochranný mechanismus. Součástí je bezpečnostní STOP-pojistka ve formě magnetického klíče pro případ potřeby rychlého zastavení (například při pádu či jiných neočekávaných situacích).

Tréninkový počítač. Přehledný displej 3D Black MATRIX s permanentním zobrazením hodnot pro 7 funkcí. Měří čas, rychlost, tréninkovou vzdálenost a spotřebu energie. Vyhodnocení vydýchávacího pulsu včetně stanovení kondiční známky 1-6.

Programové vybavení. Celkem 38 programů, z toho 8 × pulsem řízený program, 10 × program řízený stoupáním, 10 × program řízený rychlostí, 10 x volně nastavitelné programy (vč. variací) a 4 x kombinované programy (v závislosti na stoupání / rychlosti). Funkce Count up/Count down a funkce Cool-down for race. Možnost předvolby cílových hodnot pro čas, vzdálenost, spotřebu energie a kardiozóny (Fat/Fit). Rozšířenou nabídku programů lze využít při použití nové aplikace KETTLER S-FIT.

Paměť pro ukládání osobních dat. Paměť pro osobní data 4 osob. Osobní profil zahrnuje definici dat (tělesná výška, váha, datum narození), kterých se využívá pro výpočet BMI, vynaložené energie a určování kardiozón.

Foliovaný displej a klávesnice počítače. Pohodlné ovládání pomocí komfortních tlačítek. Nepropustná ochrana zařízení před potem.

Tichý a výkonný motor. Elektromotor o maximálním trvalém výkonu 2,2 kW / 3,0 PS a maximálním záběrovém výkonu 5,5 kW / 7,5 PS. Elektronické nastavení rychlosti běhu v rozmezí 0,8-20 km/hod (po 0,1 km krocích). Elektronická regulace stoupání v rozmezí 0-12 stupňů.

Odpružená běžecká plocha. Běžecká dráha o rozměrech 150 × 51 cm je vhodná k chůzi nebo pro intenzivní běh. Patentovaná technologie odpružení Shock Absorber. Boční nášlapné plochy. Výška běžecké plochy od země je pouze 18 cm, což garantuje vyšší bezpečnost a uživatelský komfort.

Manipulace s trenažérem. Běžecká plocha se dá jednoduše sklopit, manipulaci pak usnadňuje plynový tlumič. Po sklopení se aktivuje systém 4 koleček - tzv. EASY ROLLER, který výrazně zjednodušuje přepravu a manipulaci s trenažérem.

Elektronické měření pulsu. Prostřednictvím dlaňových senzorů (součástí) nebo hrudním pásem, který měří s přesností EKG (volitelné příslušenství). Integrovaný přijímač signálu Cardio Puls Setu.

Napájení trenažéru. Síťová přípojka: 230 V / 50 Hz.

Minimální nároky na prostor. Rozměry po sestavení (d × š × v): 207 × 88 × 136 cm. Rozměry po sklopení (d × š × v): 106 × 87 × 190 cm.

Cena: 50000,- Kč | Olomoucký kraj | Běžecké pásy, steppery |  | tel. +420728385711 | editovat
Běžecký pás Kettler TRACK 9
Běžecký pás Kettler TRACK 9